Nejnovější recenze ze sekce Elektrická struhadla
Strojek je výborný, bezvadně strouhá zeleninu(mrkvičku a okurky a j.) Bezvadně mi vyhovuje. Tento strojek je to co jsem potřeboval a doufám že mi dlouho vydrží.
- rychlý malý pomocník v domácnosti
- Nemá chybu a je silný. 200W je minimum!
dela co ma
Šetří čas i ruce a má pěkný design
- dostatek nástavců
- zapínání přepínačem, nikoliv spínačem, který by se musel držet
- vstupní tubus by mohl být větší
- strouhanou surovinu vyhazuje trošku do stran, stačilo by, aby byla základna hlubší
I přes menší výtky jsem s produktem opravdu spokojený. Vyzkoušeno jemné struhadlo na salám a sýr, děravé struhadlo na brambory pro zahušťování. Vše se osvědčilo.
- Strouhá pomalu, ale dobře. Chybí základní jemné struhadlo
Lehký, zabere málo místa
Šikovný malý, jednoduše ovládaný pomocník. vždy po ruce, raz dva hotovo...Proto jsem ho pořídila i pro svoji sestru.
- Dobře se udržuje
- Trochu hůř vypadává nastrouhaná zelevina a ovoce
Bezva
Reakce obchodu OnlineShop
![OnlineShop](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4228_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Snadno se opláchne.
- Pórek nelze nakrouhat,ucpává se.
- Cena za tento model je myslím hodně přehnaná.
na obrázku má strouhač struhadla s kapkovými otvory,jako na každém struhadle..Ve skutečnosti jsou to ostré výstupky vytvořené z obdélníkových otvorů..Takže na jemno jakž takž-sýr nepotřebuje tvar,(dělala jsem pomazánku sýr,mrkev a celer-byla jsem spokojena)ale hrubší struhadlo strouhá sýr na tenoučké plátky,takže žádné hranolky-jablko na kaši..nástavec na bramboráky vytvoří jemnou kaši,která zůstane uvnitř nástavce.Ještě jsem nepoužila plátkovač,ten by měl být asi vpořádku. Budu uvažovat o reklamaci..nejsem spokojená.Je sice cenově dostupný,ale i 999 korun je pro mě dost na to,aby mi tu ležel strouhač jen na sýr a strouhanku
použil jsem zatím jednou a spokojen
- Jednoduchá obsluha a následné vyčištění
Žena je plně spokojená. Velice šikovný pomocník do kuchyně.
- Velké příslušenství
- Design
- Jednoduchá manipulace
- Snadné vyndání - čistění
Multifunkční -- funguje spolehlivě a tak jak má. Dá se na tom dělat opravdu spousta věcí. Ideální na přípravu krájené zeleniny nebo salámu. K ovocnému sorbetu jsem se ještě nedostala ale věřím, že budu mile překvapena. Jednoduchá obsluha. Určitě doporučuji.
- Pěkný ,cena dobrá a nastrouhá vše,co potřebuji.
- Trochu hlučný.
Zatím spokojenost.
zatím spokojenost, ale zatím jsem použila dvakrát
- cena a funkčnost
- funguje tak jak má
- velikost- je krásně skladný (nezabírá v domácnosti zbytečně moc místa)
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »